Tulosta kauniit plaseerauskortit tai piristä kattausta paperikoristein, joiden askartelu ei vie liikaa aikaa aattonakaan.

Hauska joulukattaus syntyy yhdistelemällä paperia, posliinia ja pellavaa. Käytä rohkeasti kertakäyttölautasia kattauslautasina ja kietaise pellavainen lautasliina suloiseen paperirosettiin, jonka keskelle on kiinnitetty Ihanaa joulua -tarra-arkin pyöreä tarra. Paperirosetin taittelet yhdestä A4-sesta jakamalla sen kahtia ja viikkaamalla haitarille. Kiinnitä ympyräksi kuumaliimalla ja lisää väliin nauha, jolla saat rosetin kiinnitettyä lautasliinaan. Pop up kemujen Heppa-teemapaperilta löytyy myös valmis taittelumalli rosetin tekemiseen.

Pop up kemujen jouluiset plaseerauskortit voit tulostaa itse, tarjoamme tulostettavat kortit tässä blogipostissa. Voit valita plaseerauskorteista mustavalkoiset tai hennon harmaan ja pronssin sävyiset kortit. Mustavalkoiset kortit voit tulostaa myös hennon väriselle sävypaperille. Hyödynnä plaseerauskortti taitettuna tai leikkaa kahdeksi kortiksi. Voit käyttää myös pilkullisen taustapuolen esimerkiksi kortteina.

Jo pitkän aikaa sitten tulostettavaksi tarjoamamme paperirusetit on hyödynnetty nyt kattauksessa. Kauniit paperirusetit sopivat paketointiin ja niistä voi askarrella myös kattauskoristeita. Lataa mustavalkoisten paperirusettien kaavat, leikkaa ääriviivoja pitkin ja kietaise rusetille. Ohjeet löytyvät askarteluarkilta.

Ostoskorisi on tyhjä