Julkaistu 15.12.2017

Joulun parhaat paketointivinkit

Paketointi on parhaillaan ihanaa, rentouttavaa ja luovaa puuhaa, johon on hauska panostaa. Muutamalla kauniilla lahjapaperiarkilla paketoit koko joukon kauniita paketteja, mutta lisäämällä paketteihin jotain pientä extraa, annat vastaanottajalle jotain vielä persoonallisempaa. Keräsimme ajattomia paketointivinkkejä skandinaaviseen makuun ja hauskoja paketointivinkkejä lapsille tähän julkaisuun.

 1. Koristele ruskea voimapaperi mustilla pilkuilla ja sido paketin ympärille ihana lankatupsu http://blog.cottonandflax.com
 2. Maalaa siveltimen jälkiä tai roiski rentoja maalitahroja voimapaperille. almostmakesperfect.com
 3. Tavallinen valkoinen tulostinpaperi muuttuu kauniiksi käärepaperiksi, kun piirtelet paperiin yksinkertaisia kuvioita ja kiinnität pakettikortiksi graafisen kortin. www.thebeautydojo.com
 4. Paina valkoiselle paperille leimasimella graafisia kuvioita.
 5. Koristele luonnolliset paketit kasvien lehdillä tai puun oksilla.
 6. Leikkaa eri värisistä papereista tähtiä ja kiinnitä pakettiin useita kortteja. Lopputulos on runsas ja ylellinen.

Lasten suloisimmat paketit syntyvät leikkimielisellä asenteella! 

 1. Suloiset eläinpaketit ilahduttavat pientä vastaanottajaa. Nappaa kaavat alkuperäisestä postista: www.thinkmakeshareblog.com
 2. Lisää lankatupsuja ihanissa väreissä!
 3. Askartele paperikukkia talven keskellä ja koristele niillä pienen tytön unelmapaketti.
 4. Lisää vinkkejä hauskojen eläinaiheisten pakettien askarteluun: https://liagriffith.com
 5. Sujautitko pakettiin pienen leluauton? Piirrä auton ääriviivat paketin päälle ja kietaise katolle joulukuusi! (Kuva Pinterest)
 6. Kääri pakettiin askartelupuuhaa ja kiinitä päälle värikynät. Lahjan saaja ehtii ehkä värittää paketin jo ennenkuin saa luvan avata sen?

Pakettihan voi olla jotain paljon muutakin kuin perintenen suorakaide. Nämä hauskat paketointisukat löytyvät Pop up kemujen valikoimasta, mutta voit helposti leikata paperista erilaisia muotoja ja kätkeä vaikkapa tähden, sydämen tai joulukuusen sisään pieniä yllätyksiä ja ommella sitten paketit reunoistaan kiinni. Hyödynnä paketointikaavat ja lataa ne käyttöösi tästä tai hanki valmiit joulusukkapaketit verkkokaupasta.

Superhauska idea on myös koristella paketti joulupukin naamarilla. Naamari toimii pakettikorttina ja sillä voi hauskuutella vielä lahjojen avaamisen jäljeenkin. Kuva ja idea www.growingspaces.net, lataa naamarin kaava käyttöösi tästä.

Vielä ehdit tilata kauniit paketointitarvikkeet myös kotiin. Tutustu ihanaan lahjapaperivalikoimaamme täällä!

Ostoskorisi on tyhjä