Tutustu ja ihastu loppuvuoden "Pikkukettu" -uutuussarjaan, joka on suunniteltu erityisesti pienille juhlijoille.

Suloinen "Pikkukettu" -juhlatuotesarja jatkaa supersuositun vauvaeläimet -sarjan pienillä jalanjäljillä. Pikkukettu -sarjan tuotteet on tehty pienille juhlijoille, sillä sekä lautaset, että paperimukit ovat normaalia pienempiä. Tietysti myös suloinen kettu, erilaisine ilmeineen viehättää pieniä juhlijoita. 

Kettuhahmot ovat kuitenkin olleet kuvittajien suosiossa jo ennen tätä Ranskalaisen My Little Dayn suunnitteleman juhlasarjan lanseerausta. Henna Adelin suunnittelemista eläinaiheisista korteista ja julisteista löytyy upea kettuhahmo, samoin Leena Kisosen uusista eläinaiheisista ja kultafolionnilla viimeistellyistä postikorteista.

Viime viikolla kauppaamme rantautuivat myös Suomessa suunnitellut ja valmistetut Suvi Karin suunnittelemat kettu- ja bambi -aiheiset heijastimet ja heijastinpostikortit.


Henna Adelin suunnittelemat eläinaiheiset julisteet 24 x 30 cm 9,90 €Pikkukettu painetut ilmapallot (5 kpl) 4,90 € | Pikkukettu kakkukynttilät (8 kpl) 5,90 € | Pikkukettu paperimukit (8 kpl) 3,90 € | Pikkukettu lautasliinat (20 kpl) 4,90 € | Leena Kisosen suunnittelemat eläinaiheiset postikortit 1,50 €

Suvi Karin suunnittelemat Joutsenmerkityt heijastimet ja heijastinkortit ovat ihastuttava lahjaidea!

Ostoskorisi on tyhjä