Julkaistu 09.12.2017

DIY kattokruunu

Moderni kausijuhlaan sopiva kattokruunu tai koriste on yllättävän helppo toteuttaa. Päästä luovuutesi valloilleen tai ihastu yksinkertaiseen tyyliin.

Kaunis kattokruunu on yllättävän helppo toteuttaa. Tarvitset askartelua varten:

  • vanteen
  • kasvien oksia (valitse varistamaton sypressi, jotta saat kruunusta pitkäikäisen ystävän)
  • valitsemiasi roikkuvia koristeita, me valitsimme kruunuun kulkusia ja tämän upean Djecon 3D koristepaketin 3 koristetta
  • eri väristä ja paksuista nauhaa
  • led-valon tai valosarjan

Tämä kattokruunu on rakenettu tavallisen lampun ympärille niin, että vanne roikkuu nauhalla lampun johdosta. Aloita siis leikkaamalla kolme saman pituista nauhaa kattokruunun ripustamista varten ja etsi sopiva paikka kattokruunulle, jotta saat koristeltua kruunun roikkuessa (koristeet on helpompi asetella kauniisti kruunun roikkuessa, mutta halutessasi voit kiinnittää esimerkiksi havupuun tai kasvien oksat vanteeseen ensin pöydällä.) 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan vanteeseen on ensin sidottu Djecon 3D koristeet, jotka on kasattu pakkauksen ohjeen mukaan ja koristeessa mukana olevan nauhan toiseen päähän on sidottu kulkunen. Koristeiden asettelun jälkeen sido rautalankalla tai tavallisella askartelulangalla kasvien oksat vanteeseen ja kiikuta kattokruunu haluamaasi paikkaan. 

Voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja ripustaa kruunusta roikkumaan kasveja tai mitä tahansa muita koristeita. Huomenna esittelemmekin toisenlaisen, hiukan Liisa Ihmemaassa -hengessä toteutetun roikkuvan koristeen, joten pysyhän kuulolla.

Ostoskorisi on tyhjä