Kata upea luminen kattaus kotiin, Suomi 100 -juhlan kunniaksi tai Frozen-fanin mieliksi. Kattauksen kruunaa hopeanhohtoinen taikasauva.

Yhdistele kauniissa kattauksessa vanhaa ja uutta, klassista ja kertakäyttöistä. Tämä upea, yhtä hyvin joulu- itsenäisyyspäivä- tai frozen juhlaan sopiva kattaus on tehty valkoisen pellavaliinan päälle, vanhoja perintöastioita hyödyntäen ja lumitähti on taiteltu valkoisesta kertakäyttöisestä lautasliinasta. Kattauksen kaunis yksityiskohta on paperipillistä ja pakettikortitsta, sekä satiininauhoista askarreltu taikasauva.

Taikasauvaa varten tarvitset paperipillejä, tähden muotoisia pakettikortteja (tai kartonkia) ja eri sävyisiä satiininauhoja, sekä kuumaliimaa. Taikasauva on nopea ja helppo askarrella ja sen voi toteuttaa myös esimerkiksi ykisarvisjuhliin sopivalla tyylillä värejä vaihtamalla.

Kaunis paperitähti kattauksessa vaatii hiukan sorminäppäryyttä, mutta pienellä harjoittelulla tästä lautasliinan taittelusta selviää kohtuullisen nopeasti. Katso ohjevideo ja anna mennä!

Ostoskorisi on tyhjä