Julkaistu 11.10.2017

Tyttöjen glam glitter party!

Mistä esiteini-ikää lähestyvät tytöt tykkää? Meikeistä, muodista, diskosta ja kaikesta kauniista, sekä kimaltelevasta. Kurkista miten juhlii porukka kolmasluokkalaisia tyttöjä ja nappaa talteen ihanat vinkit juhlien järjestämiseen. Vieraanamme Glitternisti!

We believe in unicorns and rainbows! Ihanat yhdeksänvuotiaat tytöt juhlivat yksisarvisten ja glittermeikin siivittämillä teemajuhlilla.

Juhlien koristeet noudattelivat karkkimakeaa linjaa. Kattaukseen, juhlakoristeiden ja ilmapallojen väreiksi valikoitui vaaleanpunaista, valkoista, kultaa ja ripaus mintun sävyä. 

Juhlapöytään on katettu valkoinen pellavaliina ja kattausta piristetty teemaan sopivan sävyisellä lahjapaperilla, joka on vedetty pöytään kaitaliinan tavoin.

Tarjoilut olivat sankarin itsensä suunnittelemat. Juhlapöytään katettiin komea karkkivärinen vaahtokarkkikakku, macarons/marenki -leivoksia, popcornia, kasvis/juustotikkuja, sekä matokarkkeja! Popcorn ja vaahtokarkit aseteltiin pieniin muffinivuokiin ja grillitikkujen päähän liimasimme suuret paperitähdet kuumaliimalla.

Helppo Sateenkaarivaahtokarkkikakku tehtiin kasaamalla pieniä kakkupohjia korkeaksi torniksi. Komeus kuorrutettiin tuorejuusto/kermavaahdolla, josta saatiin hyvä tartuntapinta vaahtokarkeille. Alinta kerrosta varten halkaistiin suuret valkoiset vaahtokarkit ja muihin kerroksiin aseteltiin pastellin sävyisiä pieniä vaahtokarkkeja kerroksittain.

Tarjolla oli myös supersuosittuja smoothieita, joihin sujautettiin marjoja, banaania, mangoa, kookos/mantelimaitoa ja hunajaa. Smoothiemukit koristeltiin teemaan sopivilla etiketeillä

Juhlameikeistä vastasi Rosa Glitternistiltä. Hämmästelimme sitä, kuinka nopeasti kaikki juhlavieraat olivat saaneet upean glittermeikin. Tytöt seurasivat uteliaina glittermeikkauksen tekniikkaa ja jokaisen meikkiä valittiin ja ihasteltiin yhdessä. Glittermeikkisession voi järjestää pienelle porukalle myös itse. Glitternistin sivuilta löytyy erinomaisia videoita, joiden avulla pääsee sisään glittermeikkauksen saloihin. 

Jutussa näkyvät tuotteet:

Ostoskorisi on tyhjä