Kepeät ilmapallot sopivat kevään ja kesän juhliin; valmistujaisiin, häihin, syntymäpäiville ja sukujuhliin! Lämpimällä ilmalla pallot viihtyvät ulkona ja helium-pallot leijuvat pitkään ja kauniisti myös puutarhassa tai pihajuhlien somisteena.

Pop up kemujen ilmapallovalikoima vastaa kaikkien koristelijoiden toiveisiin. Saatavilla on laaja valikoima laadukkaita ilmapalloja, joista rakennat juuri omaan tyyliisi ja juhlien sävymaailmaan sopivia koristeita. Kaikki ilmapallomme ovat saatavilla heliumilla täytettyinä ja kumipalloissamme on aina kestokäsittely, joka takaa sen, että pallot leijuvat kauniisti jopa viikon.

Ilmapallot ovat kepeitä koristeita, joita kannattaa hyödyntää myös suurten tilojen somistamiseen, sillä ilmapallot ovat huokeita ja helposti hävitettäviä koristeita. Kaikki Pop up kemujen ilmapallot ovat 100 % biohajoavaa latexia.

Myös ilman heliumia voi ilmapalloista solmia erilaisia koristeita ja koristenauhoja. Kevään ja kesän juhliin ilmapallojen kanssa nippuihin ja koristenauhoihin sopivat erityisen hyvin myös kukat. Hyödynnä luonnonkukkia ja ilmapalloja esimerkiksi kesähäiden somisteina.

Pop up kemujen monikäyttöiset, graafiset kirjainkortit sopivat onnentoivotusten välittämiseen. Ensi viikonloppuna pallojen väliin voi taiteilla vaikka sanan ÄITI, mutta yhtä hyvin kirjaimet toivottavat ONNEA tai merkkaavat hääparin paikan MR&MRS -tekstillä hääjuhlassa. Moneen kansainvälisen valmistajan kirjainbanneriin verrattuna Pop up kemujen omat kortit mahdollistavat juuri ääkkösten käytön.

Tutustu koko kattavaan ilmapallovalikoimaamme täältä. Toteutamme myös ilmapallokoristeita ja somisteita yritys- ja yksityistapahtumiin, tiedustelut Noora/info@popupkemut.fi.

Ostoskorisi on tyhjä