Julkaistu 10.04.2017

DIY eläinilmapallot

Pop up kemujen suloiset DIY -ilmapallot ihastuttavat ilmapallotyöpajoissamme. Itse askarreltava ilmapalloeläin sopii n. 5-6 -vuotiaista lähtien mainiosti synttäripuuhaksi, juhlavieraat saavat viedä mukanaan kivan muiston juhlista ja askarteluhetki on helppo toteuttaa ilman sen kummempia tarvikkeita.

Ilmapalloeläimen askartelua tai oman työpajan järjestämistä varten tarvitset yksivärisiä ilmapalloja, ilmapallotikut ja valmiiksi suunnittelemamme eläinhahmot tulosteina. Askartelu sujuu saksien, askarteluliimapuikon/kaksipuoleisen teipin ja kirkkaan teipin avulla.

Askartelussa kannattaa edetä seuraavasti:

  • Anna askartelijoiden valita oma lempieläin
  • Jaa eläinarkit ja sakset osallistujille
  • Kun kaikki osat on leikattu irti ääriviivoja pitkin jaa jokaisella askartelijalle oma ilmapallo
  • Korvat kannattaa kiinnittää niin, että taittaa korva alarenaan (katkoviivaa pitkin) 90 asteen kulman ja teippaa korvan sitten takapuolelta kiinni. Pupun korviin leikataan katkoviivaa pitkin viilto ja liepeet asetetaan toistensa päälle niin, että korvaan muodostuu kulma, joka teipataan kiinni (näin saat siis pystykorvat).
  • Silmät, kuonot ja posket kiinnitetään pallon pintaan kaksipuoleisella teipillä tai liimapuikolla niin, että liima levitetään paperiosiin ja painetaan sitten palloon kiinni
  • Lopuksi ihastellaan aikaansaannoksia!

Lataa käyttöösi pupu, panda ja jääkarhu. Huom! Yhdellä A4-kokoisella arkilla on kaksi eläinhahmoa.

Ostoskorisi on tyhjä