Julkaistu 18.02.2017

Järjestä Batman -bileet

Lego Batman elokuva innostaa järjestämään taas Batman -aiheisia juhlia. Yön ritari seikkailee lasten vaatteissa, lego -hahmot villitsevät lelukaupassa ja tottakai sama trendi näkyy lasten juhlissa. Pop up kemujen tyyliin juhlat syntyvät omien teematuotteittemme yksinkertaisia lepakkomies -aiheisia kuvioita ja teemaan sopivia värejä yhdistelemällä. Keräsimme netin kivoimmat ideat tyylikkäiden Batman -kemujen järjestämiseen.

Aloita juhlien suunnittelu päättämällä pääväri, jonka ympärille teema rakentuu. Batmanin väripaletti on tummanpuhuva, mutta lasten juhliin sopivat mustan rinnalle mukavasti valkoinen ja keltainen, myös harmaa tai hopea keventävät yleistunnelmaa.

Valitse teemavärejä ilmapalloihin ja yhdistele eri värejä hauskaan ilmapallonippuun. Mustat ilmapallot muuttuvat lepakoiksi helpolla askartelulla (ohjeet löydät deisgnimprovised -blogista) ja valkoisiin ilmapalloihin voi kiinnittää teemaan sopivia tarroja.

Pop up kemujen valikoimaan saapuivat myös todella kysytyt mustat numerofoliopallot ja saimme kaupalle myös uusia ilmapallotikkuja keltaisena ja valkoisena. Kiinnitä ilmapallot on kiva kiinnittää jos mahdollisuutta esim. helium-täytölle ei ole.

Batman -naamarin askarteleminen sopii juhlapuuhaksi, tai ne voi tehdä etukäteen kaikille juhlavieraille valmiiksi. Halloween -postistamme löydät kaavat monenlaisten naamareiden tekemiseen ja Batman -naamarin ohjeet löytyvät A thousand phases -blogista. Halloween -naamiaisasusarjastamme löydät myös ohjeet Batman -naamiaisasun tekoon. Uuutuutena verkkokaupassa myös Djecon laadukkaat kasvovärit, joilla maalaat batman -naamarin suoraan kasvoille.

Pop up kemujen omat teematuotteet ja juhlateemaan sopivat koristeet ja kattaustarvikkeet löydät verkkokaupasta. Omia teematuotteitamme ovat 40 mm ympyrätarra, viirinauha ja 60 mm ympyrätarra.

Tutustu inspiroivaan pinterest -tiliimme ja löydä lisää ideoita Batman -juhliin ja mm. linkit Lego Batman -aiheisiin värityskuviin. Kaikki ensimmäisen kollaasin kuvat pinterestistä.

Ostoskorisi on tyhjä