Joulun suloisin kalenteri on tekijänsä näköinen. Se kätkee sisälleen salaisuuksia, joiden takana on ajatus. Jokainen luukku on täytetty rakkaudella juuri tämän kalenterin avaajalle.

Idea tähän kalenteriin lähti ihan kokonaan kangaspusseista. Pop up kemujen uutuustuotteesta, 100% puuvillasta valmistetuista pienistä pussukoista, joihin voi kätkeä salaisuuksia ja lahjoja. Hurmaannuimme myös näistä pakettikorteista ja tästä Djecon upeasta, oikeastaan lahjaksi tarkoitetusta paketointiaskartelusetistä, joka sisältää sellaisen määrän ihanuuksia, että ette uskokaan! On tarraa, narua, koristetta, leimasinta ja näitä ihania paketteihin kiinnitettäväksi tarkoitettuja eläinhahmoja. Jos vielä etsis kalenteriin sujautettavaa, niin suosittelemmekin, että purat koko paketin osiin ja jaat vaikka tästä yhdestä paketista kaikki 24 luukkua täyteen söpöyttä! Ja sopiihan se ihan sellaisenaan joululahjaksi.

Kangaspusseista koottu kalenteri on toki arvokkaampi kuin paperipussikalenteri, mutta kun toteutat kalenterin numeroinnin ja koristelun paperisilla, pusseihin kiinnitettävillä koristeilla, voit käyttää kangaspussit myöhemmin vaikka muuhun tarkoitukseen. Tai täyttää ensi vuonna uudelleen! Me käytimme kalenterin numerointiin Pastellit -kalenteritarroja, jotka liimattin ympyrän muotoon leikattuihin kartonkiympyröihin.

Vaaleisiin kangaspusseihin sujautimme ruskean paperipussin, jottei yllätystä olisi liian helppo tunnistaa pussin läpi. Paperikoristeiden kiinnitys sujui pussin omilla nauhoilla ja pakettikorttien kuminauhoja hyödyntäen. Pääsipä yhteen pussiin tuo pieni ihana A Little Lovely Companyn minipilvikin!

Tarvitset:

Ostoskorisi on tyhjä