Julkaistu 29.11.2015

Joulukalenteri DIY -ideat

1. adventin kunnaiksi keräsimme vielä muutaman viimehetken idean joulukalenterin toteuttamiseen. Kurkkaa kauniit kalenterit, jotka ehdit vielä toteuttaa ennen joulukuun ensimmäistä aamua.

Tiistaina aukeaa ensimmäinen kalenteriluukku. Joku on näpertänyt joulukalenteria pitkään, toinen etsii vielä lapsen lempikalenteria paniikissa marketista. Pop up kemujen joulukalenteri on löytänyt myös moniin koteihin ja olemme saaneet kuvia kivoista toteutukista, kiitos!

Kannattaa kurkata myös viime vuoden DIY -kalenteripostiin, josta löydät mm. kansikuvan kauniin timanttikalenterin.

Luonnon materiaalit ja vihreän sävyt yhdistettynä puhtaan valkoiseen, vaaleaan puuhun, käsittelemättömään paperiin ja pahviin tuntuvat tänä vuonna erityisen omilta. Kirjontakehikko tai muu vanne sopii mainiosti kaikenlaiseen ripustamiseen ja koristeluun. Vanteen ympärille voi kietoa myös yksinkertaisen kranssin.

Yksinkertainen joulukalenteri kätkee sisälleen vaikka viestejä tai pieniä yllätyksiä. Ripusta vanteeseen 24 pussia tai kuorta ja koristele mieleiseksesi.

Tyhjät paperirullat ovat tämän yksinkertaisen joulutalon perustana. Kasaa rullista haluamasi muotoinen talo ja viimeistele katolla. Pop up kemujen kalenteritarrat sopivat erityisen hyvin rullien päähän numerointia varten.

popupkemut-joulukalenteri-ideat.jpg

Nämä suloiste kalenterit sopivat erityisen hyvin lempeitä ja hempeitä sävyjä myös jouluna suosiville. Kalenterin ripustaminen tikkaisiin on hauska ja toimiva idea! Erilaisten paperitötteröiden askarteleminen onnistuu hyvin yhdessä myös perheen pienempuen kanssa.

Ruskeat paperipussit on koristeltu erilaisin pyörein tarroin. Suloiset eläinhahmot on tehty pusseihin piirtämällä. Kalenteri on ripustettu bakers twine -nauhaan pineillä pyykipojilla.

diy-dec-noe-cmb-bandeau-4-bd.jpg

Nopea, helppo ja herkullinen on tämä metallihenkariin ripustettu joulukalenteri. Erilaisia papaeripusseja yhdistelemällä lopputuloksesta tulee iloinen ja värikäs. Yksivärisillä paperipusseilla tai saman sävyn eri kuoseja yhdistelemällä lopputuloksesta taas tulee harmonisempi. Laajan valikoiman joulukalnetereihin ja paketointiin sopivia paperipusseja löydät verkkokaupastamme.

Mukavaa joulun odotusta!

Noora/Pop up kemut

Ostoskorisi on tyhjä