Pop up kemujen DIY -naamiaissasusarja jatkuu tällä kestosuosikilla, lepakkomiehellä.

Lepakkomies -naamiaisasu on itse asiassa todella helppo toteuttaa. Projektia varten tarvitaan mustat legginsit ja musta huppari, me lähdimme liikenteeseen Melli Ecodesignin 100% luomupuuvillaisista ja Suomessa valmistetuista perusvaatteista.

TARVITSET:

  1. Suuren mustan, ilmapallon
  2. Lepakko -koristeita (voit leikata itse tai ostaa valmiina
  3. Mustaa huopaa ja ehkä hieman vanua
  4. Mustan hupparin. Mellin sysimusta pitkähihainen trikoohuppari sopii sisäkäyttöön ja siinä on tähän projektiin täydellisen mallinen huppu.
  5. Mustat leggingsit. (Mellin sysimustat leggingsit)
  6. Pop up kemujen ohjeet lepakon siipien ja korvien askarteluun

Lisäksi tarvitset mustaa lankaa ja neulan tai ompelukoneen.

Lataa ja tulosta Pop up kemujen ohjeet lepakon siipien ja korvien tekoa varten. Ohjeita ei välttämättä tarvitse kuin katsoa. Siipien ja korvien muoto syntyy myös vapaalla kädellä. Mittaa puseron hihan ja miehustan pituus, leikkaa mittoihin sopiva kolmio x 2 siiveksi ja viimeistele vapaa reuna sopivalla siipikaarella. Ompele siipi kiinni hihan saumaan ja sivusaumaan. (Mikäli ompelet ompelukoneella, käytä pitkää tikkiä, jotta siipi on helppo purkaa irti myöhemmin). Leikkaa 4 korvapalaa, ompele oikeat puolet vastakkain ja sujauta väliin levyvanua tai muuta koviketta, jotta korvat pysyvät terhakkaasti pystyssä. Ompele korvat huppuun. 

Voit vielä maalata lepakkomiehelle mustan naamarin kasvovärillä. Anna lepakkomiehelle matkaan suuri musta ilmapallo, jonka naruun olet kiinnittänyt roikkuvia lepakoita.

Halloween asukimara jatkuu seuraavalla kerralla taas hiukan suloisimmissa merkeissä. Eli pysyhän kuulolla!

Ostoskorisi on tyhjä