Hurja Halloween -kausi lähestyy! Askartele tyylikkäät Halloween -asut hyödyntäen Suomalaisten vaatemerkkien syysmalliston ihanuuksia. Valitse Halloween -asun pohjaksi laadukkaat vaatteet, jotka kestävät käyttöä vielä pitkään juhlakauden jäljeen. Pirteästä porkkanasta alkaa Pop up kemujen halloween DIY -naamiaisasut -sarja, joka esittelee lokakuussa kuusi erilaista naamiaisasua. Asut ovat vaihtelevasti helpompia tai hiukan vaativampia toteuttaa. Valitse omasi, innostu, inspiroidu ja katso lastenvaatteita uusin silmin.

Idea pirteään porkkanaan lähti tietenkin Papun ihastuttavista Carrot -housuista! Monissa muissa maissa Halloween -juhlaan kuuluvat kaikenlaiset naamiaissasut, eivät vain lepakot ja noidat. Raikas porkkana on oranssina ilmestyksenä sitä paitsi kurpitsan paras kaveri.

Tämä naamiaisasu on helppo toteuttaa ja tarvittavatt materiaalit löytyvät helposti kotoa ja askartelukaupoista. Halutessasi voit lähettää pienen porkkanasi matkaan vielä ihanan oranssin helium-pallon kanssa, ilmapallo on koristeltu vihreällä satiini- ja tyllinauhalla.

tarvitset:

  1. Papun aikuisten tai lasten tuubihuivin (riippuen porkkanasi koosta) ja 
  2. Papun Carrot -housut (tai muut oranssit vaatteet)
  3. Vihreää tyllinauhaa, tylliä tai kreppipaperia 
  4. Oranssin ilmapallon
  5. Leveän hiuspannan (myös käytetty ja väärän värinen käy, sillä se päällystetään).
  6. Vihreää satiininauhaa
  7. Paksua ja ohuempaa huopaa ja/tai kartonkia vihreän eri sävyissä

Lisäksi tarvitset tyhjän wc-paperirullan tai muun pahvirullan, kuumaliimapyssyn ja kuumaliimaa, sekä sakset.

Aloita  päällystämällä pahvirulla huovalla. Tee huopapalasta hieman pahvirullaa pidempi ja leikkaa ylimääräiseen huopaan hapsuja, joilla saat kiinnitettyä huoparullan hiuspantaan, kierrä ja liimaa kuumaliimalla pahvirulla huopanauhoista hiuspantaan. Leikkaa ohuesta vihreästä huovasta nauhaa, jolla päällystät hiuspannan. Kierrä huopaa hiuspannan ympärille (ja vahvista samallapahvirullan kiinnitys huoparullaan) ja kiinnitä huopa hiuspantaan tarvittavista kohdista kuumaliimalla.

Leikkaa kartongista tai paksummasta huovasta korkeita ohuita soiroja, joista tulee päähineen kruunu. Voit vetää aivan vapaalla kädellä eri korkuisia ja värisisä kapean lehden muotoisia palasia. Asettele lehdet limittäin pahvirullan sisään. Voit lisätä sekaan myös tylliä. Pyri pitämään porkkanan naatti, eli kruunu mahdollisimman kevyenä, jotta päähine pysyisi hyvin päässä. Mikäli päähineestä kuitenkin tulee raskas ja se keikahtelee korkeutensa ansiosta helposti pikku porkkanasi päästä alas lisää pantaan satiininauha, jonka voi solmia leuan alle. Kiinitä satiininauha pantaan kuumaliimapyssyllä (voit tehdä tämän työvaiheen varmuuden vuoksi jo päällystäessäsi pantaa, jolloin saat nauhan kiertämään koko hiuspannan ja se pysyy varmasti.)

Hauskaa halloweenin odotusta ja pysyhän kuulolla! There is more to come!

Ostoskorisi on tyhjä